Infected Mushroom dj

Informacje o artyście

Infected Mushroom (ang. Skażony grzyb) jest zespołem muzyki psychedelic trance. Zespół współtworzą Erez Aizen i Amit Duvdevani. Obaj artyści pochodzą z miasta Hajfa w północnej części Izraela. Swoją karierę rozpoczęli w późnych latach 90. Obaj artyści są pianistami a swoją muzykę elektroniczną poddają obróbce przede wszystkim programem Sound Forge.
Członkowie
Erez Aizen znany też jako I. Zen oraz One Man Crew. Był też członkiem zespołów psychedelic trance Shidapu i Shiva Shidapu. Amit Duvedevani znany też jako Duvdev. Erez Netz jest gitarzystą. Z zespołem Infected Mushroom grywa na koncertach.

Dyskografia

Albumy
The Gathering (1999)
Classical Mushroom (2000)
B.P. Empire (2001)
Converting Vegetarians (2003)
IM The Supervisor (2004)
Vicious Delicious (2007)

EP
Intelligate EP (1999)
Bust a Move EP (2001)
Classical Mushroom EP (2001)
B.P. Empire EP (2001)
Birthday EP (Feat. Berry Sakharof) (2003)
Deeply Disturbed EP (2003)
The Other Side EP (2003)
Cities Of The Future (2004)
Stretched (2005)
Becoming Insane (2007)

Aktualności

  • Przyjaciele na grzybkach

    Przyjaciele na grzybkach

    31 stycznia 2013, godz. 12:42komentarze (12)

    Z tego co pamiętam ostatnio mocno krytykowaliśmy duet Infected Mushroom za ich "nowe brzmienie". Najnowszy czteropak przynosi kontynuację przygody pod tytułem "odkrywamy siebie na nowo", z jednym...

  • Infected Mushroom z innej beczki

    Infected Mushroom z innej beczki

    29 lutego 2012, godz. 10:40komentarze (16)

    Przyznam się szczerze, że nie byłem na bieżąco w ostatnich latach z nowościami od Infected Mushroom i nie jestem pewien, w którym dokładnie momencie odeszli od swojego korzennego, psytransowego...

Artykułów (2)

1

Infected Mushroom

  • Kraj: Izrael
  • Miasto:
  • Team:
  • WWW: www.infected.co.il/

Pozycja w rankingu

145/ 688Głosuj

Nadchodzące imprezy