Polityka prywatności

Korzystając z serwisu internetowego FTB.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatności znajdującej się na tej stronie.

Administratorzy FTB.pl zastrzegają sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób materiały zawarte na stronie FTB.pl obowiązuje aktualna Polityka prywatności oraz Regulamin serwisu.

Informacje o przetwarzaniu danych w związku z RODO

  1. Uprzejmie informujemy, że Administratorem Twoich danych osobowych jest firma Klubowe Media S.C, Dawid Szczepaniak, Maja Marciniak z siedzibą w Kórniku (62-035), przy ul. Poznańskiej 27, e-mail: info@klubowemedia.pl
  2. W firmie Klubowe Media S.C. przywiązujemy ogromną wagę do bezpieczeństwa, a przede wszystkim do ochrony Twoich danych osobowych.
  3. Dane, które zbieramy podczas rejestracji w serwisie to przede wszystkim: Twój adres e-mail, imię i nazwisko, adres korespondencyjny oraz numer telefonu. Przetwarzamy te dane, by umożliwić Tobie utworzenie konta w serwisie oraz abyś mógł korzystać z wszystkich oferowanych przez nasz serwis funkcjonalności (np. forum, komentarze, rankingi itd.).
  4. Od czasu do czasu, o ile wyraziłeś na to zgodę podczas rejestracji, możemy Ci wysłać również informacje marketingowe – np. informacje o ciekawych imprezach, produktach, które potencjalnie mogą Ciebie zainteresować.
  5. Zasadniczo, Twoje dane nie będą przekazane poza Europejski Obszar Gospodarczy, poza zaanonimizowanymi danymi zbieranymi przez serwisy analityczne oraz reklamowe, takie jak Google Analytics czy Google Adsense.
  6. Dane będą przechowywane przez okres tak długo, jak długo korzystał będziesz z naszego serwisu oraz przez kolejne 10 lat, ale tylko i wyłącznie w celach prawnych, tj. w sytuacjach, gdy np. ktoś ukradnie Ci dane dostępowe i za ich pomocą dokona przestępstwa, a my będziemy musieli pomóc organom ścigania.
  7. Masz pełne prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Masz również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofanie. Skorzystanie prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Masz również prawo do przenoszenia danych do innych podmiotów.
  10. We wszelkich sprawach związanych z Twoimi danymi prosimy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych w naszej firmie, e-mail iod@klubowemedia.pl.
  11. Masz prawo wniesienia skargi do organu nadzoru PUODO z siedzibą w Warszawie przy ul. Stawki 2, gdy uznasz, iż przetwarzanie przez nas danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych osobowych.
  12. Wszystkie dane osobowe przechowywane są w bezpiecznej serwerowni w Warszawie – www.datahouse.pl, która spełnia wszystkie wymogi RODO.


Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary FTB.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach FTB.pl.

Usuwanie i aktualizacja danych

Większość danych możesz zaktualizować w profilu użytkownika. Jeżeli chcesz usunąć konto w serwisie - skontaktuj się z nami. Usunięcie danych z serwisu jest jednoznaczne z rezygnacją z otrzymywania wszelkich niezapowiedzianych wiadomości, o których mowa powyżej.

Ostatnia aktualizacja: 24 maja 2018r.

Imprezy promowane

Kali Koncert

Kali Koncert

21 wrześniaEx Club Mieleszyn k/Gniezna
We Love Pacha

We Love Pacha

21 wrześniaPacha Poznań
ENJOY by Tom Forester

ENJOY by Tom Forester

22 wrześniaPacha Poznań
Sensation Poland 2018

Sensation Poland 2018

13 październikaHala Widowiskowo-Sportowa Gliwice
Standup Łukasz Lotek Lodkowski Open Mic

Standup Łukasz Lotek Lodkowski Open Mic

16 październikaStara Gazownia Leszno
Standup Łukasz Lotek Lodkowski + open mic

Standup Łukasz Lotek Lodkowski + open mic

16 październikaStara Gazownia Leszno
Transmission 2018

Transmission 2018

27 październikaO2 Arena Praga
Mayday Poland 2018

Mayday Poland 2018

10 listopadaSpodek Katowice
Back and Forth 4.0

Back and Forth 4.0

24 listopadaArena Toruń

Imprezy

DzisiajJutroPojutrzePiątek, 21 wrześniaSobota, 22 wrześniaNiedziela, 23 wrześniaPiątek, 21 wrześniaSobota, 22 wrześniaNiedziela, 23 wrześniaPiątek, 28 września